The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Begroting

Wat is een begroting?

Een begroting is een financiële planning waarin inkomsten en uitgaven over een bepaalde periode, meestal een jaar, worden voorspeld en in evenwicht gebracht. Het is een hulpmiddel om uw financiën te beheren en te bepalen hoeveel geld u heeft en hoe u het het beste kunt uitgeven.

In een begroting worden inkomsten en uitgaven in verschillende categorieën geclassificeerd, zoals huisvesting, vervoer, voedsel, onderwijs en verzekeringen. Door uw inkomsten en uitgaven in de gaten te houden en te plannen, kunt u uw uitgaven binnen uw budget houden en uw doelen, zoals sparen voor de toekomst, beter bereiken.

Een begroting is ook nuttig voor bedrijven en organisaties om hun financiële prestaties te beoordelen en om toekomstige investeringen en uitgaven te plannen. Een begroting helpt bij het bepalen van de financiële middelen die beschikbaar zijn voor specifieke projecten en activiteiten en bij het bepalen van de prioriteiten voor uitgaven.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.