Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Animatie

Wat is een animatie?

Animatie is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van beelden die in een bepaalde volgorde worden afgespeeld om beweging, interactie en verhaal te creëren. Hierdoor lijkt het alsof de beelden leven. Animatie wordt veel gebruikt in films, televisieprogramma's, video games en websites.

Hoe kan ik een animatie gebruiken als advertentie?

Animaties kunnen worden gebruikt om advertenties aantrekkelijk en interactief te maken. Met een korte animatie kunnen bedrijven hun producten of diensten presenteren en de voordelen ervan tonen. Ook kunnen animaties worden gebruikt om een verhaal te vertellen waardoor bezoekers zich meer betrokken voelen bij het merk. Animaties kunnen worden gebruikt op websites, in e-mails, op sociale media-kanalen, in banners en in video-advertenties.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.