Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Actie marketing

Wat is actie marketing?

Actie marketing is een vorm van marketing waarbij een bedrijf een promotionele actie uitvoert om meer klanten te werven of bestaande klanten te behouden. Dit kan in de vorm van een speciale korting, een prijsvraag, een gratis proefperiode of een andere actie waarmee klanten worden geprikkeld om iets te kopen of te proberen.

Hoe word actie marketing ingezet?

Actie marketing kan worden ingezet via verschillende kanalen, waaronder sociale media, e-mail, print en traditionele media. Veel bedrijven zullen hun acties middels gerichte e-mailcampagnes of advertenties op sociale media promoten. De actie kan ook worden ingezet op websites, in winkels en op evenementen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.