The Ecom Agency Kennisbank

Will Smith

Wie is Will Smith?

Will Smith is een Amerikaanse acteur, producer, rapper en ondernemer. Hij werd geboren in 1968 in Philadelphia en begon zijn carrière als rapper in de jaren 80. Na het behalen van succes in de muziekindustrie, maakte hij de overstap naar televisie en film en groeide uit tot een van de meest bekende en geliefde acteurs in Hollywood.

Investeringen en ondernemingen Will Smith

Naast zijn carrière in de entertainmentindustrie heeft Will Smith ook verschillende ondernemingen en investeringen op zijn naam staan. In 1997 richtte hij samen met zijn vrouw Jada Pinkett Smith de productiemaatschappij Overbrook Entertainment op. Deze maatschappij heeft onder andere de films 'The Pursuit of Happyness' en 'The Karate Kid' geproduceerd.

Will Smith heeft ook geïnvesteerd in technologiebedrijven. Zo was hij één van de eerste beroemdheden die in 2015 investeerde in de startup BioBeats, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van gezondheidstechnologie. Daarnaast investeerde hij ook in plannen voor de bouw van een elektrische auto in India.

Een ander bekend bedrijf waar Will Smith in heeft geïnvesteerd, is het Amerikaanse waterbedrijf van zijn zoon Jaden Smith "Just Water". Dit bedrijf verkoopt duurzaam geproduceerd water in recyclebare verpakkingen. Will Smith is niet alleen een investeerder in het bedrijf, maar ook een merkambassadeur en mede-eigenaar.

In zijn mindset is Will Smith een voorstander van hard werken en doorzettingsvermogen. Hij staat bekend om zijn positieve houding en motivatie. Hij heeft ook openlijk gesproken over het belang van het stellen van doelen en het hebben van een duidelijke visie op wat je wilt bereiken in het leven.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.