The Ecom Agency Kennisbank

Will Smith

Will Smith is een Amerikaanse acteur, producer, rapper en ondernemer. Hij werd geboren in 1968 in Philadelphia en begon zijn carrière als rapper in de jaren 80. Na het behalen van succes in de muziekindustrie, maakte hij de overstap naar televisie en film en groeide uit tot een van de meest bekende en geliefde acteurs in Hollywood.

Naast zijn carrière in de entertainmentindustrie heeft Will Smith ook verschillende ondernemingen en investeringen op zijn naam staan. In 1997 richtte hij samen met zijn vrouw Jada Pinkett Smith de productiemaatschappij Overbrook Entertainment op. Deze maatschappij heeft onder andere de films 'The Pursuit of Happyness' en 'The Karate Kid' geproduceerd.

Will Smith heeft ook geïnvesteerd in technologiebedrijven. Zo was hij één van de eerste beroemdheden die in 2015 investeerde in de startup BioBeats, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van gezondheidstechnologie. Daarnaast investeerde hij ook in plannen voor de bouw van een elektrische auto in India.

Een ander bekend bedrijf waar Will Smith in heeft geïnvesteerd, is het Amerikaanse waterbedrijf van zijn zoon Jaden Smith "Just Water". Dit bedrijf verkoopt duurzaam geproduceerd water in recyclebare verpakkingen. Will Smith is niet alleen een investeerder in het bedrijf, maar ook een merkambassadeur en mede-eigenaar.

In zijn mindset is Will Smith een voorstander van hard werken en doorzettingsvermogen. Hij staat bekend om zijn positieve houding en motivatie. Hij heeft ook openlijk gesproken over het belang van het stellen van doelen en het hebben van een duidelijke visie op wat je wilt bereiken in het leven.

Reactie plaatsen