The Ecom Agency kennisbank

Stephen Hawking

Wie is Stephen Hawking?

Stephen Hawking was een Britse theoretische natuurkundige en kosmoloog. Hij werd geboren op 8 januari 1942 en overleed op 14 maart 2018. Hawking is vooral bekend geworden vanwege zijn baanbrekende werk op het gebied van zwarte gaten en de oorsprong van het universum.

In het bijzonder heeft Hawking de kosmologie getransformeerd door het ontwikkelen van een theorie over de oorsprong van het universum, die bekend staat als de "Big Bang-theorie". Ook heeft hij de wereld verbaasd met zijn theorieën over zwarte gaten en de informatieparadox.

Hawking heeft talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder de prestigieuze Copley Medal en de Presidential Medal of Freedom. Hij was ook een populaire publieke figuur en auteur van verschillende bestseller boeken over de kosmos en zijn eigen leven met ALS (amyotrofische laterale sclerose).

Vermogen van Stephen Hawking

Het vermogen van Stephen Hawking wordt in 2023 geschat op ongeveer€365,7 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.