The Ecom Agency Kennisbank

Serena Williams

Wie is Serena Williams?

Serena Williams is een van de meest succesvolle tennisspelers aller tijden. Naast haar tenniscarrière heeft ze ook verschillende ondernemingen en investeringen.

Ondernemingen en investeringen

Een van de bekendste ondernemingen van Serena Williams is haar eigen kledinglijn, genaamd "Serena". Deze kledinglijn is gericht op vrouwen van alle maten en vormen en is te koop op haar eigen website en bij verschillende grote retailers. Daarnaast heeft ze ook haar eigen sieradenlijn genaamd "Serena Williams Jewelry".

Serena Williams heeft ook geïnvesteerd in verschillende start-ups en bedrijven, waaronder het bedrijf van haar echtgenoot, Alexis Ohanian, genaamd "Reddit". Ze heeft ook geïnvesteerd in "The Wing", een netwerk van werk- en gemeenschapsruimtes voor vrouwen, en in "Billie", een scheermesbedrijf dat zich richt op vrouwen.

Serena Williams heeft ook geïnvesteerd in de technologie-industrie en heeft deelgenomen aan verschillende investeringsrondes voor bedrijven zoals "Coinbase" en "Mayvenn". Ze heeft ook geïnvesteerd in de app "Glossier", die zich richt op schoonheidsproducten en huidverzorging.

Naast haar ondernemingen en investeringen heeft Serena Williams zich ook ingezet voor verschillende goede doelen, waaronder de strijd tegen kanker en de empowerment van vrouwen en meisjes. Ze heeft ook haar eigen liefdadigheidsorganisatie genaamd "The Serena Williams Fund", die zich richt op gelijke kansen en toegang tot onderwijs.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.