The Ecom Agency kennisbank

Ryan Holiday

Wie is Ryan Holiday?

Ryan Holiday is een Amerikaanse schrijver, ondernemer en marketeer, geboren op 16 juni 1987. Hij is vooral bekend om zijn boeken over stoïcisme en marketing.

Holiday begon zijn carrière als stagiair bij American Apparel, een kledingbedrijf, en werkte zich op tot de directeur marketing op slechts 21-jarige leeftijd. Hij werkte ook als adviseur voor bedrijven als Google, Taser en Complex.

Als schrijver heeft Holiday meerdere bestsellers op zijn naam staan, waaronder "The Obstacle is the Way", "Ego is the Enemy" en "Stillness is the Key". In deze boeken put hij inspiratie uit stoïcijnse filosofie en benadrukt hij het belang van persoonlijke groei en zelfverbetering.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.