The Ecom Agency kennisbank

Remon Vos

Wie is Remon Vos?

Remon Vos is een Nederlandse zakenman en ondernemer. Hij is vooral bekend als de oprichter en CEO van CTP (Central European Industrial Real Estate), een toonaangevend Europees vastgoedbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van logistieke en industriële vastgoedprojecten. 

Remon Vos begon zijn carrière in de vastgoedsector in de jaren 90 en bouwde zijn expertise op in projectontwikkeling en vastgoedbeheer. In 1998 richtte hij CTP op met het hoofdkantoor in Nederland. Sindsdien heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Europese vastgoedmarkt, met een sterke focus op Centraal-Europa. 

Onder het leiderschap van Remon Vos heeft CTP uitgebreide portefeuilles van hoogwaardig vastgoed ontwikkeld en beheerd, met name in landen zoals Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Hongarije, Polen en Servië. Het bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen voor logistieke en industriële klanten, waaronder magazijnen, distributiecentra en productiefaciliteiten. Remon Vos wordt erkend als een prominente figuur in de vastgoedsector en heeft diverse prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn bijdrage aan de industrie. Hij wordt geprezen om zijn visie, ondernemersgeest en het succesvol opbouwen van een internationaal opererend vastgoedbedrijf.

Het vermogen van Remon Vos

Het vermogen van Remon Vos wordt in 2022 geschat op ongeveer €4,4 miljard euro. Dit vermogen is voornamelijk afkomstig uit zijn aandeel in Central Park Trade.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.