The Ecom Agency kennisbank

Paul Allen

Wie is Paul Allen?

Paul Allen was een Amerikaans ondernemer en filantroop die bekend stond als oprichter van Microsoft samen met Bill Gates. Hij overleed op 15 oktober 2018 aan complicaties van non-Hodgkin-lymfoom, een vorm van kanker. Paul Allen is geboren op 21 januari 1953.

Het verhaal van Paul Allen

Paul Allen was een jonge man op zoek naar avontuur. Hij had net zijn studie afgerond en wilde de wereld ontdekken. Paul was enthousiast en vol energie en had een brede interesse in technologie. Op een dag besloot Paul om een reis te maken om nieuwe plaatsen te verkennen. Tijdens zijn reis ontmoette hij verschillende mensen die net zoals hij geïnteresseerd waren in technologie. Samen met deze mensen begon Paul aan een avontuur om nieuwe technologieën te ontwikkelen. 

Paul's avontuur resulteerde in het oprichten van Microsoft, waar hij samen met Bill Gates werkte aan het ontwikkelen van software. Samen werden ze de pioniers van de computerindustrie. Paul was ook betrokken bij verschillende andere bedrijven en hij investeerde in veel technische start-ups. Paul Allen was een avonturier die een verschil maakte. Zijn erfenis is vandaag de dag nog steeds voelbaar in de technologische wereld.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.