The Ecom Agency kennisbank

Patrick Pouyanné

Wie is Patrick Pouyanné?

Patrick Pouyanné is een Franse zakenman en de huidige CEO van het energiebedrijf TotalEnergies. Hij werd geboren in 1963 in Saint-Mandé, Frankrijk en studeerde af aan de École Polytechnique en École des Mines de Paris.

De CEO van TotalEnergies

Pouyanné begon zijn carrière in de olie- en gasindustrie bij het Franse bedrijf Elf Aquitaine en bekleedde verschillende leidinggevende posities voordat hij in 2014 bij TotalEnergies kwam als directeur raffinage en chemie. In 2015 werd hij benoemd tot CEO van TotalEnergies, waarbij hij Christophe de Margerie opvolgde.

Onder leiding van Pouyanné heeft TotalEnergies zich gericht op het diversifiëren van haar activiteiten en het investeren in hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie en windenergie, naast de traditionele olie- en gasactiviteiten. Hij wordt geprezen om zijn visie op de toekomst van de energie-industrie en zijn inzet voor duurzaamheid en innovatie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.