The Ecom Agency kennisbank

Nikkie Plessen

Wie is Nikkie Plessen?

Nikkie Plessen, geboren op 8 mei 1985 in Utrecht, is een modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en onderneemster. In 1998 debuteerde Nikkie als actrice in de soap "Onderweg naar morgen". Ze speelde de jaren daarna meerdere rollen in andere soapseries waaronder "Goede tijden, Slechte tijden", "Wet en Waan, "Costa!" en "Kees & Co". Ze begon haar presentatrice carrière in 2006 bij TMF als videojockey. Waarmee ze in 2008 overstapte naar RTL.

In 2011 begon Nikkie aan haar modedroom en opende ze haar eigen modelabel NIKKI. Waarna ze ook het merk Nik en Nik startte. In 2018 had ze naast de online webstore ook 24 eigen winkels en werd haar kleding verkocht bij 250 verkooppunten. In 2020 werd ze ook een van de dragons in het Nederlandse Dragons Den.

Het vermogen van Nikkie Plessen

Volgens de Quote in 2022 heeft Nikkie een persoonlijk vermogen van €28 miljoen.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.