The Ecom Agency Kennisbank

Mike Ditka

Ondernemingen Mike Ditka

Mike Ditka is een voormalige professionele American football-speler en coach. Na zijn speelcarrière werd hij een succesvolle coach in de National Football League (NFL) en later een televisie-analist en ondernemer.

Als speler won Mike Ditka drie Super Bowl-kampioenschappen als tight end bij de Chicago Bears en de Dallas Cowboys. Na zijn carrière als speler werd hij een succesvolle coach, met name bij de Chicago Bears, waarmee hij Super Bowl XX won.

Na zijn coachingcarrière werd Mike Ditka een populaire televisie-analist en werd hij een merkambassadeur voor verschillende bedrijven, waaronder Ace Hardware en Vienna Beef. Hij heeft ook zijn eigen lijn van worstjes, de "Ditka Sausages".

Naast zijn ondernemersactiviteiten heeft Mike Ditka ook een stichting opgericht, de "Mike Ditka Foundation", die zich richt op de ondersteuning van kinderen met handicaps en chronische ziekten. Hij heeft ook de "Gridiron Greats Assistance Fund" opgericht, een organisatie die voormalige NFL-spelers helpt bij het omgaan met gezondheidsproblemen en financiële moeilijkheden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.