The Ecom Agency kennisbank

Mark Hurd

Wie is Mark Hurd?

Mark Hurd was een Amerikaanse zakenman en CEO van softwarebedrijf Oracle Corporation.

Voormalig CEO van Oracle Corporation

Hurd werd geboren in New York in 1957 en studeerde af aan Baylor University met een Bachelor of Business Administration. Hij begon zijn carrière bij NCR Corporation, waar hij verschillende leidinggevende functies bekleedde voordat hij in 2005 CEO werd. Onder zijn leiding heeft NCR zich gericht op het ontwikkelen van innovatieve technologieën en het uitbreiden van de activiteiten in opkomende markten.

In 2010 trad Hurd toe tot Oracle Corporation als co-president en werd later benoemd tot CEO. Onder zijn leiding heeft Oracle zich gericht op het ontwikkelen van cloud computing-oplossingen en het uitbreiden van de aanwezigheid in de markt voor bedrijfssoftware. Hij werd geprezen om zijn vermogen om het bedrijf te leiden door een periode van verandering en groei.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.