The Ecom Agency Kennisbank

Marc Coucke

Wie is Marc Coucke?

Marc Coucke is een Belgische ondernemer en miljardair. Hij is geboren op 28 oktober 1965 in Gent. Coucke is vooral bekend als oprichter en voormalig CEO van het farmaceutische bedrijf Omega Pharma, dat hij verkocht voor 3,6 miljard euro aan het Amerikaanse bedrijf Perrigo in 2014. Na de verkoop van Omega Pharma heeft Coucke zich gericht op investeringen in verschillende sectoren, zoals vastgoed, voetbal en media.

Zo heeft Coucke bijvoorbeeld de Belgische voetbalclub KV Oostende overgenomen en was hij mede-eigenaar van voetbalclub RSC Anderlecht. Hij heeft ook geïnvesteerd in verschillende mediabedrijven, waaronder De Vijver Media en Mediahuis. Naast zijn zakelijke activiteiten is Coucke ook actief in de filantropie en heeft hij verschillende goede doelen gesteund, waaronder de Kankerliga en SOS Kinderdorpen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.