The Ecom Agency Kennisbank

Manny Pacquiao

Wie is Manny Pacquiao?

Manny Pacquiao is een Filipijnse professionele bokser en politicus. Naast zijn succesvolle carrière als bokser heeft hij ook verschillende ondernemingen en investeringen.

Ondernemingen en investeringen

Pacquiao heeft verschillende zakelijke ondernemingen opgezet, waaronder een productiebedrijf dat verschillende films en tv-shows heeft geproduceerd. Hij is ook mede-eigenaar van een professioneel basketbalteam in de Filippijnen en een professioneel boksteam genaamd "Mahindra Enforcers". Bovendien is Pacquiao een fervent vastgoedinvesteerder en bezit hij meerdere vastgoedprojecten in de Filippijnen en de Verenigde Staten.

Pacquiao heeft ook een aantal succesvolle sponsordeals gehad met bedrijven als Nike, Nestle en Hewlett-Packard. Hij heeft ook zijn eigen merk van sportkleding en accessoires, genaamd "MP" of "Manny Pacquiao", gelanceerd. In 2019 werd hij benoemd tot ambassadeur van de Filippijnse telecommunicatiemaatschappij "Globe Telecom".

Naast zijn zakelijke ondernemingen is Pacquiao ook politicus. Hij is momenteel senator in de Filippijnse senaat en heeft in het verleden als congreslid gediend. Als politicus heeft hij verschillende wetgevingsinitiatieven geïntroduceerd ter ondersteuning van onderwijs, gezondheidszorg en armoedebestrijding.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.