The Ecom Agency Kennisbank

Madonna

Wie is Madonna?

Madonna is een van de meest succesvolle en invloedrijke popsterren aller tijden. Naast haar muzikale carrière heeft ze ook verschillende ondernemingen en investeringen op haar naam staan.

Ondernemingen en investeringen

Een van haar bekendste ondernemingen is haar eigen platenlabel, Maverick, dat ze in 1992 oprichtte samen met Freddy DeMann en Guy Oseary. Het label heeft talloze succesvolle artiesten onder contract gehad, waaronder Alanis Morissette en The Prodigy.

Madonna heeft ook verschillende investeringen gedaan in de filmindustrie. Ze heeft bijvoorbeeld geïnvesteerd in de productie van de film "W.E.", die ze ook zelf regisseerde en schreef. Daarnaast heeft ze geacteerd in verschillende films, waaronder "Evita" en "A League of Their Own".

In 1991 lanceerde Madonna haar eigen onafhankelijke entertainmentbedrijf, genaamd "Maverick". Het bedrijf richtte zich op het produceren van films, televisieprogramma's en muziek. In 2004 verkocht ze haar aandeel in het bedrijf aan Warner Music Group.

Naast haar ondernemingen en investeringen is Madonna ook een fervent liefhebber van mode. Ze heeft verschillende kledinglijnen op de markt gebracht, waaronder "Material Girl", die ze samen met haar dochter Lourdes lanceerde. Daarnaast heeft ze ook samengewerkt met verschillende modemerken, waaronder Versace en H&M.

In 2020 werd Madonna ook mede-eigenaar van een nieuw voetbalteam, Angel City FC, dat zal spelen in de National Women's Soccer League in de Verenigde Staten.

Al met al heeft Madonna door de jaren heen een indrukwekkend imperium opgebouwd, waarin haar ondernemingen en investeringen een belangrijke rol spelen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.