The Ecom Agency kennisbank

Lloyd Blankfein

Wie is Lloyd Blankfein?

Lloyd Blankfein is een Amerikaanse zakenman en bankier, en voormalig CEO van Goldman Sachs, een van 's werelds grootste en meest invloedrijke investeringsbanken. Hij werd geboren in 1954 in New York City en studeerde af aan de Harvard Law School.

De voormalig CEO van Goldman Sachs

Blankfein begon zijn carrière als advocaat voordat hij in 1981 bij Goldman Sachs kwam als advocaat en later als handelaar. In 2006 werd hij benoemd tot CEO, waarbij hij Henry Paulson opvolgde.

Onder leiding van Blankfein groeide Goldman Sachs uit tot een van de meest winstgevende en gerespecteerde banken ter wereld, met belangen in zowel commerciële als consumentenbankieren, vermogensbeheer en investeringsbankieren. Hij werd geprezen voor zijn leiderschap en visie op de toekomst van de bankensector, evenals zijn vermogen om crises te navigeren, waaronder de financiële crisis van 2008.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.