The Ecom Agency Kennisbank

Kim Kardashian

Ondernemingen Kim Kardashian

Kim Kardashian is een Amerikaanse realityster, zakenwoman, model en actrice. Ze werd bekend door haar deelname aan de realityserie Keeping Up with the Kardashians, waarin haar familie centraal staat. Kim Kardashian heeft verschillende ondernemingen opgericht en geïnvesteerd in diverse projecten.

Een van de bekendste ondernemingen van Kim Kardashian is KKW Beauty, een cosmeticamerk dat ze in 2017 heeft opgericht. Het bedrijf richt zich op make-up- en skincareproducten. Daarnaast heeft ze ook een shapewearlijn, genaamd Skims, opgericht in 2019. Het bedrijf richt zich op ondergoed en kleding die het lichaam vormen en ondersteunen.

Naast haar eigen ondernemingen heeft Kim Kardashian ook geïnvesteerd in verschillende andere projecten. Zo heeft ze geïnvesteerd in een app genaamd Screenshop, die gebruikers in staat stelt om kledingstukken te scannen en te vinden waar ze te koop zijn. Daarnaast heeft ze geïnvesteerd in een app genaamd Tally, die mensen helpt om hun creditcardrekeningen bij te houden.

Verder heeft Kim Kardashian ook geprofiteerd van haar social media-accounts, die miljoenen volgers hebben. Ze heeft verschillende samenwerkingen gedaan met merken en bedrijven, waaronder Calvin Klein, Uber Eats en Lumee Case. Deze samenwerkingen hebben haar grote bedragen opgeleverd.

Tot slot heeft Kim Kardashian ook enkele vastgoedbeleggingen gedaan. Zo heeft ze bijvoorbeeld in 2013 een huis gekocht voor $ 11 miljoen en dit later voor $ 17,8 miljoen verkocht. Ook heeft ze verschillende andere huizen gekocht en verkocht voor aanzienlijke bedragen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.