The Ecom Agency Kennisbank

Justin Timberlake

Wie is Justin Timberlake?

Justin Timberlake is een Amerikaanse zanger, songwriter, acteur en ondernemer. Hij begon zijn carrière als zanger in de boyband *NSYNC en bracht later verschillende soloalbums uit. Naast zijn muzikale carrière heeft hij ook in verschillende films en televisieshows gespeeld, waaronder The Social Network en Saturday Night Live.

Ondernemingen en investeringen

Timberlake heeft ook verschillende ondernemingen en investeringen. Hij is mede-eigenaar van het platenlabel Tennman Records en heeft geïnvesteerd in tech-startups zoals Stipple en Dekko. Hij heeft ook geïnvesteerd in restaurants en heeft de barbecueketen "Southern Hospitality" opgericht in samenwerking met twee vrienden.

Een van zijn grootste ondernemingen is zijn kledinglijn "William Rast", die hij oprichtte samen met zijn jeugdvriend Trace Ayala. De lijn biedt hoogwaardige denim en kledingstukken aan voor zowel mannen als vrouwen en heeft samengewerkt met merken als Target en Levi's.

Timberlake heeft ook samengewerkt met verschillende goede doelen, waaronder het Shriners Children's Hospital en de Grammy Foundation. Hij heeft ook een eigen foundation opgericht, genaamd "The Justin Timberlake Foundation", die zich richt op het ondersteunen van muziekprogramma's op scholen.

In termen van mindset staat Timberlake bekend om zijn hardwerkende ethiek en toewijding aan zijn ambacht. Hij heeft vaak gezegd dat hij zijn succes te danken heeft aan hard werken, discipline en het volgen van zijn passie. Hij blijft actief betrokken bij al zijn ondernemingen en investeringen, en blijft zichzelf uitdagen om nieuwe doelen te bereiken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.