The Ecom Agency kennisbank

John de Mol jr.

Wie is John de Mol jr.?

John de Mol is Geboren op 24 april 1955 en is een Nederlandse media-ondernemer, televisieproducent en miljardair. Hij is oprichter en mede-eigenaar van Talpa Network, een mediabedrijf dat zich specialiseert in de productie en distributie van televisieprogramma's, formats en digitale content

Het verhaal van John de Mol

John de Mol is oprichter van Talpa Networks en Endemol Productions. John de Mol  begon zijn carrière als producer en begon al snel met het ontwikkelen van zijn eigen programma's. Zijn carrière nam een grote wending toen hij besloot samen te werken met toenmalig rivaal Joop van den Ende. Zij verkochten de hit Big Brother in meer dan 50 landen.

Wat is het vermogen van John de Mol

John de Mol heeft naar verluidt in 2023 een vermogen van ongeveer €2,7 miljard euro. Dit vermogen komt voornamelijk uit zijn mediabedrijf Talpa Network.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.