The Ecom Agency Kennisbank

Johan Derksen

Wie is Johan Derksen?

Johan Derksen is een bekende Nederlandse voetbalanalist, journalist en mediapersoonlijkheid. Hij is ook actief geweest als ondernemer en heeft verschillende bedrijven opgericht en beheerd.

Derksen begon zijn ondernemerscarrière in de muziekindustrie. In de jaren '70 was hij mede-eigenaar van de platenmaatschappij Negram, waar hij werkte met bekende Nederlandse artiesten zoals André Hazes en Herman Brood. Hij had een neus voor talent en wist succesvolle muziekacts te lanceren.

Na zijn succes in de muziekindustrie verlegde Derksen zijn focus naar de sportwereld. Hij was mede-eigenaar van voetbalclub SC Veendam en speelde een rol in de organisatie en het management van de club. Derksen was ook betrokken bij de oprichting van het sportmarketingbedrijf Sport Promotions en was mede-eigenaar van deze onderneming.

Naast zijn betrokkenheid bij voetbalclubs en sportmarketing, heeft Derksen ook zijn eigen mediabedrijf opgezet. Hij was mede-eigenaar en hoofdredacteur van het voetbaltijdschrift Voetbal International, dat een van de meest toonaangevende sportbladen in Nederland was. Onder zijn leiding groeide het tijdschrift uit tot een belangrijke bron van voetbalnieuws en analyses.

Derksen is ook bekend geworden als televisiepersoonlijkheid. Hij was een van de vaste gezichten van het televisieprogramma "Voetbal Inside" (voorheen "Voetbal International"), waarin hij als voetbalanalist zijn scherpe en vaak controversiële mening deelde. Het programma was zeer populair en Derksen werd bekend om zijn directe en ongefilterde uitspraken.

Als ondernemer heeft Johan Derksen verschillende successen behaald in de muziek-, sport- en mediabranche. Hij heeft zijn talent voor talentherkenning en zijn scherpe zakelijke inzicht gebruikt om verschillende bedrijven op te bouwen en te beheren. Hij blijft een invloedrijke persoonlijkheid in de Nederlandse mediawereld en zijn ondernemersprestaties hebben bijgedragen aan zijn bekendheid en reputatie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.