The Ecom Agency Kennisbank

Jim Carrey

Wie is Jim Carrey?

Jim Carrey is een Canadese acteur, komiek en schrijver die bekend staat om zijn grappige rollen in films zoals "Ace Ventura: Pet Detective", "The Mask", "Dumb and Dumber", en "Bruce Almighty". Naast zijn werk in de entertainmentindustrie heeft Carrey ook geïnvesteerd in verschillende ondernemingen.

Ondernemingen en investeringen

Een van de meest bekende investeringen van Carrey was zijn vroege investering in het bedrijf Applied NeuroSolutions. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geneesmiddelen voor de behandeling van neurodegeneratieve aandoeningen zoals Alzheimer en Parkinson. Carrey investeerde $ 10 miljoen in het bedrijf en diende ook als lid van de raad van bestuur.

Carrey heeft ook geïnvesteerd in verschillende vastgoedprojecten, waaronder de aankoop van een herenhuis in Brentwood, Californië, dat hij later verkocht voor $ 9,9 miljoen. Hij heeft ook geïnvesteerd in de bouw van verschillende eco-vriendelijke huizen in Malibu.

Naast zijn investeringen in de zakelijke wereld, heeft Carrey zich ook ingezet voor verschillende filantropische doelen. Hij heeft bijvoorbeeld meer dan $ 1 miljoen geschonken aan verschillende liefdadigheidsinstellingen, waaronder The Better U Foundation, een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van het onderwijs voor kinderen.

Kortom, Jim Carrey heeft niet alleen een succesvolle carrière in de entertainmentindustrie gehad, maar heeft ook geïnvesteerd in verschillende zakelijke en filantropische ondernemingen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.