The Ecom Agency kennisbank

Jeff Zucker

Wie is Jeff Zucker?

Jeff Zucker is een van de meest invloedrijke personen in de Amerikaanse media-industrie en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van enkele van de meest populaire televisieprogramma's en nieuwsuitzendingen van de afgelopen decennia.

Als president van NBC Entertainment was Zucker verantwoordelijk voor het ontwikkelen van veel populaire televisieseries, waaronder "Friends", "ER" en "The West Wing". Hij werd later benoemd tot CEO van NBC Universal Television Group, waar hij het bedrijf leidde tijdens een tijd van grote veranderingen in de media-industrie.

Na zijn vertrek bij NBC in 2010 werd Zucker aangesteld als uitvoerend producent van "Katie", het talkshowprogramma van Katie Couric. In 2013 werd hij aangesteld als president van CNN Worldwide, waar hij verantwoordelijk is voor alle aspecten van de internationale nieuwsorganisatie.

Onder Zucker's leiding heeft CNN zich gericht op het uitbreiden van zijn digitale en mobiele nieuwsdiensten, evenals zijn internationale aanwezigheid. Hij heeft ook verschillende nieuwe programma's gelanceerd, waaronder "Anthony Bourdain: Parts Unknown" en "The Seventies", en bekende journalisten aangetrokken, zoals Anderson Cooper en Jake Tapper.

Het vermogen van Jeff Zucker

Het vermogen van Jeff Zucker wordt in 2022 geschat op ongeveer €60 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.