The Ecom Agency kennisbank

James Quincey

Wie is James Quincey?

James Quincey is een Britse zakenman en momenteel de CEO van The Coca-Cola Company, een van 's werelds grootste frisdrankproducenten.

Quincey werd geboren op 8 januari 1965 in Londen, Engeland. Hij studeerde elektronica en computerwetenschappen aan de Universiteit van Liverpool en behaalde later een MBA aan de Wharton School van de Universiteit van Pennsylvania.

Quincey begon zijn carrière bij The Coca-Cola Company in 1996 en heeft sindsdien verschillende functies bekleed binnen het bedrijf, waaronder senior vice president en president van de Europa Groep. In 2015 werd hij benoemd tot chief operating officer (COO) van het bedrijf en in 2017 nam hij de positie van CEO over van Muhtar Kent.

De CEO van The Coca-Cola Company

Als CEO van The Coca-Cola Company is Quincey verantwoordelijk voor het leiden van het bedrijf door een periode van verandering en evolutie. Hij heeft de focus van het bedrijf verlegd van traditionele frisdranken naar andere drankcategorieën, zoals koffie en thee, en heeft het bedrijf gericht op duurzaamheid en verantwoorde bedrijfspraktijken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.