The Ecom Agency Kennisbank

Henk Keilman

Wie is Henk Keilman?

Henk Keilman is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Hij werd geboren op 23 juni 1959 in Den Haag. Keilman begon zijn carrière als consultant bij McKinsey & Company en richtte later zijn eigen bedrijf op, genaamd Nyenrode Capital. In 2004 verkocht hij Nyenrode Capital aan Fortis, waar hij vervolgens voorzitter van de directie werd.

Keilman is ook actief als investeerder en heeft geïnvesteerd in verschillende bedrijven, waaronder Mammoet Holding, 42 Technology, Bitz en Crystalusion. Daarnaast is hij betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven en heeft hij onder andere een eigen stichting opgericht, genaamd de Henk Keilman Foundation, die zich richt op het ondersteunen van maatschappelijke projecten en het stimuleren van ondernemerschap.

Henk Keilman vermogen 

In de jaren negentig richtte hij de investeringsmaatschappij RIG Investments op. In 1998 verkocht hij het Amerikaanse telecombedrijf MTC, wat hem een winst van 200 miljoen euro opleverde. Bovendien bekleedt Keilman een bestuursfunctie bij DIR Management BV, een bedrijf met 61 dochterondernemingen. 

Zijn vermogen werd voor het laatst geschat in 2011 en bedroeg toen: 125 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.