The Ecom Agency Kennisbank

Hans van den Brug

Wie is Hans van den Brug?

Hans is de derde generatie VW-dealer in zijn familie en leidt het Friese familiebedrijf dat Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens verkoopt, met vijf vestigingen verspreid over heel Friesland. Het familiebedrijf werd opgericht in 1923 in het Friese Ureterp en sinds 2002 is Hans van den Brug de algemeen directeur van Van den Brug. Onder zijn leiding is het bedrijf gegroeid in vestigingslocaties (waaronder Franeker en Sneek) en merken (SEAT en ŠKODA) en zijn er nieuwe bedrijfstakken opgericht (De Onderdelendienst en Van den Brug Zakelijk).

Daarnaast is hij medeaandeelhouder van GroenLeven en betrokken bij zonne-energie. Na enkele jaren verkocht Hans van den Brug een groot deel van het zonnepanelenbedrijf Groenleven en kwamen er ineens tientallen miljoenen op de bank.

Vermogen Hans van den brug

In 2022 wordt door de quote zijn vermogen geschat op: 125 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.