The Ecom Agency kennisbank

Gretchen Rubin

Wie is Gretchen Rubin?

Gretchen Rubin is een Amerikaanse auteur en spreker die bekend staat om haar werk op het gebied van gewoonten, geluk en menselijk gedrag. Haar werk richt zich op het vinden van manieren om het dagelijks leven te verbeteren en meer voldoening te halen uit het leven. Rubin heeft verschillende boeken geschreven, waaronder "The Happiness Project", waarin ze haar persoonlijke zoektocht naar geluk beschrijft, en "Better Than Before", waarin ze inzicht geeft in hoe gewoonten kunnen worden veranderd en gevormd om ons leven te verbeteren.

Rubin heeft ook een podcast genaamd "Happier with Gretchen Rubin", waarin ze tips en advies geeft over hoe we ons geluk en welzijn kunnen verbeteren. Ze heeft ook andere boeken geschreven, zoals "Outer Order, Inner Calm", waarin ze bespreekt hoe het opruimen van je omgeving kan leiden tot meer rust en innerlijke kalmte.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.