The Ecom Agency kennisbank

Gert Verhulst

Wie is gert Verhulst?

Gert Verhulst is een Belgische televisiepresentator, acteur en schrijver die vooral bekend is van zijn werk voor Studio 100. Hij begon zijn carrière als presentator op de populaire kinderzender vtm Kzoom. Verhulst heeft ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Gouden Televizier-Ring en de Zilveren Nipkowschijf. Gert Verhulst is geboren op 24 januari 1968.

Wat is het vermogen van Gert Verhulst?

Het vermogen van Gert Verhulst wordt geschat op ongeveer €56 miljoen euro (2023). Gert Verhulst heeft zijn vermogen opgebouwd door jarenlang succesvol te zijn in de televisie- en entertainmentindustrie. Hij begon zijn carrière als kinderprogrammamaker voor de Belgische openbare omroep. In de loop der jaren heeft hij verschillende TV-programma's gemaakt, waaronder de populaire sketchshow De Gebroeders Verhulst en de kinderzender Ketnet. Hij is ook mede-oprichter van de productiemaatschappij Woestijnvis, waarmee hij ook veel geld heeft verdiend aan de productie van verschillende programma's, waaronder de populaire kinderserie Kabouter Plop. Verhulst heeft ook veel geld verdiend door verschillende deals te sluiten met internationale partijen, waaronder Disney, waarmee hij de rechten heeft op de diverse fictieve figuren uit zijn programma's.
Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.