The Ecom Agency Kennisbank

George Eastman

Wie is George Eastman?

George Eastman was een Amerikaanse uitvinder en zakenman, geboren in 1854 in New York. Hij is het meest bekend als de oprichter van Eastman Kodak Company, die zich specialiseerde in camera's en fotografische film. Eastman begon zijn carrière in de fotografie-industrie door te experimenteren met fotografische chemicaliën en materialen. Hij ontwikkelde een flexibele, doorzichtige film die de fotografieindustrie zou transformeren en legde de basis voor het moderne fototoestel. In 1888 bracht Eastman de Kodak-camera op de markt, een handige camera die fotografie toegankelijker maakte voor het grote publiek.

Eastman was een visionair en was geïnteresseerd in de toepassing van wetenschappelijke ontdekkingen voor het bedrijfsleven. Hij stond bekend om zijn innovatieve marketing- en managementtechnieken en bouwde zijn bedrijf uit tot een van de meest succesvolle en invloedrijke bedrijven in de fotografische industrie. Hij was ook bekend om zijn filantropische werk en schonk grote bedragen aan kunst, educatie en wetenschap.

Eastman leed echter aan een ernstige ziekte en pleegde zelfmoord in 1932 op 77-jarige leeftijd. Zijn nalatenschap leeft voort door de Eastman Kodak Company en de George Eastman House, een museum voor fotografie en filmkunst in Rochester, New York.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.