The Ecom Agency Kennisbank

Drew Barrymore

Wie is Drew Barrymore?

Drew Barrymore is een Amerikaanse actrice, producent en ondernemer. Ze begon haar carrière als kindactrice in de film "E.T. the Extra-Terrestrial" en heeft sindsdien in talloze films en televisieprogramma's gespeeld. Naast haar acteercarrière heeft Barrymore ook verschillende ondernemingen opgericht en geïnvesteerd in diverse projecten.

Ondernemingen en investeringen

Een van haar bekendste ondernemingen is Flower Beauty, een cosmeticalijn die ze in 2013 heeft opgericht. Het doel van het merk is om betaalbare, kwalitatieve producten aan te bieden die geschikt zijn voor alle huidtypen. Het bedrijf heeft sindsdien verschillende prijzen gewonnen en is uitgebreid naar verschillende landen over de hele wereld.

Barrymore heeft ook geïnvesteerd in andere bedrijven, waaronder een wijnbedrijf genaamd Barrymore Wines. Het bedrijf is gevestigd in Californië en richt zich op het produceren van hoogwaardige wijnen uit de regio.

Naast haar ondernemingen is Barrymore ook een voorvechter van verschillende goede doelen. Ze is bijvoorbeeld ambassadeur voor de Verenigde Naties en zet zich in voor de hongerbestrijding in de wereld. Ook heeft ze zich ingezet voor verschillende organisaties die strijden tegen kanker, kindermisbruik en huiselijk geweld.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.