The Ecom Agency kennisbank

David Zaslav

Wie is David Zaslav?

David Zaslav is een Amerikaanse zakenman en de CEO van Discovery, Inc., een wereldwijd media- en entertainmentbedrijf. Hij werd geboren op 15 januari 1960 in Brooklyn, New York, Verenigde Staten.

Zaslav begon zijn carrière als advocaat voordat hij overstapte naar de media-industrie. Hij werkte voor verschillende televisienetwerken voordat hij in 2007 bij Discovery, Inc. kwam. Onder zijn leiding heeft het bedrijf zich gericht op het uitbreiden van zijn aanbod van kabel- en satelliettelevisiekanalen naar digitale media en streamingdiensten.

Zaslav is een van de meest invloedrijke personen in de media-industrie en wordt geprezen om zijn zakelijke vaardigheden en zijn vermogen om innovatieve strategieën te ontwikkelen. Hij heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder de National Cable and Telecommunications Association's Vanguard Award.

Het vermogen van David Zaslav

Het vermogen van David Zaslav wordt in 2022 geschat op ongeveer €100 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.