The Ecom Agency Kennisbank

David Filo

Wie is David Filo?

David Filo is een Amerikaanse internetondernemer die medeoprichter is van Yahoo! samen met Jerry Yang. Hij werd geboren op 20 april 1966 in Wisconsin, Verenigde Staten. Hij studeerde aan de Stanford Universiteit, waar hij Yang ontmoette en samen begonnen ze aan hun ondernemersreis.

Filo en Yang creëerden oorspronkelijk een website met de naam "Jerry and David's Guide to the World Wide Web", die later Yahoo! werd genoemd en een van de grootste zoekmachines op het internet werd. Filo's technische expertise was cruciaal voor de ontwikkeling van het platform en het succes van Yahoo! als bedrijf.

In 2002 verliet Filo zijn functie als Chief Yahoo! bij Yahoo! om zich te concentreren op filantropie en zijn eigen investeringsonderneming, genaamd "Dhivehi Investments". Hij is een van de rijkste mensen ter wereld, met een nettowaarde van meer dan $ 4 miljard.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.