The Ecom Agency kennisbank

Chris O'Shea

Wie is Chris O'Shea?

Chris O'Shea is een Britse zakenman en de huidige CEO van Smiths Group, een wereldwijd technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van beveiligings- en detectiesystemen, medische apparatuur en energieoplossingen. Hij trad toe tot Smiths Group in 2019 en werd benoemd tot CEO in september van dat jaar.

Voordat hij bij Smiths Group kwam, bekleedde O'Shea verschillende leidinggevende functies bij het Britse energiebedrijf Centrica, waar hij verantwoordelijk was voor de exploitatie van de Britse en Ierse activiteiten van het bedrijf. Hij heeft ook gewerkt voor andere grote bedrijven, waaronder Shell en McKinsey & Company.

De CEO van Smiths Group

Als CEO van Smiths Group heeft O'Shea gewerkt aan het verbeteren van de financiële prestaties van het bedrijf en het herstructureren van de organisatie om de efficiëntie te verhogen. Hij heeft ook geïnvesteerd in nieuwe technologieën en initiatieven om de groei van het bedrijf te stimuleren, zoals de ontwikkeling van nieuwe detectietechnologieën en de uitbreiding van het productportfolio van Smiths Group in de medische sector.

O'Shea wordt gerespecteerd om zijn expertise in de zakenwereld en zijn vermogen om bedrijven te leiden en te transformeren om groei en succes te stimuleren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.