The Ecom Agency kennisbank

Chris Hughes

Wie is Chris Hughes?

chris Hughes is een Amerikaanse ondernemer en investeerder die vooral bekend staat als mede-oprichter van Facebook, een van de grootste sociale-mediaplatforms ter wereld.

Het aandeel van Chris Hughes binnen Facebook

Hughes werd geboren op 26 november 1983 in North Carolina en studeerde af aan de Harvard University, waar hij Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Andrew McCollum en Dustin Moskovitz ontmoette en meehielp bij het oprichten van Facebook in 2004.

Hughes was verantwoordelijk voor de eerste Facebook-pagina en hielp bij het ontwikkelen van de oorspronkelijke strategieën voor gebruikersgroei en productontwikkeling. Na zijn tijd bij Facebook werkte Hughes als adviseur voor Barack Obama's campagne voor het presidentschap en als uitgever van het tijdschrift The New Republic.

Het vermogen van Chris Hughes

Het vermogen van Chris Hughes wordt in 2023 geschat op €470 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.