The Ecom Agency kennisbank

Charlie Munger

Wie is Charlie Munger?

Charlie Munger is een Amerikaanse belegger. Hij is geboren op 1 januari 1924 in Omaha, Nebraska en staat vooral bekend als de rechterhand en zakenpartner van Warren Buffett, de legendarische investeerder en CEO van Berkshire Hathaway.

Charlie Munger is een Amerikaanse zakenman en investeerder. Hij is geboren op 1 januari 1924 in Omaha, Nebraska en staat vooral bekend als de rechterhand en zakenpartner van Warren Buffett, de legendarische investeerder en CEO van Berkshire Hathaway.

Munger studeerde rechten aan de Harvard University en werkte later als advocaat en vastgoedontwikkelaar voordat hij zich volledig op de investeringswereld richtte. In 1978 werd hij bestuurslid van Berkshire Hathaway en sindsdien heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het succes van het bedrijf.

Het vermogen van Charlie Munger

Het vermogen van Charlie Munger wordt in 2023 geschat op ongeveer €2 miljard euro.

Charlie Munger bij de aandeelhoudersvergadering van Daily Journal (Video)Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.