The Ecom Agency Kennisbank

Cameron Winklevoss

Wie is Cameron Winklevoss?

Cameron Winklevoss is een Amerikaanse ondernemer en investeerder, vooral bekend als mede-oprichter van de cryptocurrency exchange Gemini. Hij werd geboren op 21 augustus 1981 in Southampton, New York.

Winklevoss studeerde aan Harvard University, waar hij samen met zijn tweelingbroer Tyler Winklevoss bekend werd als mede-oprichter van ConnectU, een sociaal netwerk platform vergelijkbaar met Facebook. Na een langdurige juridische strijd met Facebook-oprichter Mark Zuckerberg, kreeg het duo in 2008 een schikking van $65 miljoen.

In 2012 investeerden de Winklevoss-broers een deel van hun vermogen in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Ze richtten later Gemini op, een cryptocurrency exchange platform dat is uitgegroeid tot een van de grootste en meest gerespecteerde in de industrie. De broers hebben zichzelf gepositioneerd als belangrijke spelers in de cryptocurrency wereld en hebben herhaaldelijk geprobeerd om de eerste Bitcoin ETF (Exchange Traded Fund) in de Verenigde Staten te lanceren.

Cameron Winklevoss is ook een succesvolle roeier en heeft meegedaan aan de Olympische Spelen van 2008 in Peking als onderdeel van het Amerikaanse roeiteam. Hij is een van de oprichters van Winklevoss Capital, een investeringsfirma die zich richt op technologie-startups en digitale valuta's.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.