The Ecom Agency Kennisbank

Arijan van Bavel

Wie is Arijan van Bavel?

Arijan van Bavel is een Nederlandse acteur en cabaretier, geboren op 22 mei 1972 in Roosendaal. Hij is vooral bekend geworden als zijn alter ego Adje uit de televisieserie 'Bassie en Adriaan'. Daarnaast heeft hij als cabaretier verschillende shows op zijn naam staan en heeft hij ook meegedaan aan programma's als 'Wie is de Mol?' en 'Expeditie Robinson'.

Naast zijn werk als acteur en cabaretier is van Bavel ook ondernemer. Zo heeft hij in 2006 zijn eigen theater geopend in Roosendaal, genaamd 'De Kring'. Verder is hij betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven en goede doelen, waaronder de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.