The Ecom Agency Kennisbank

Ad Scheepbouwer

Wie is Ad Scheepbouwer?

Ad Scheepbouwer is een Nederlandse zakenman en voormalig CEO van KPN, een Nederlands telecommunicatiebedrijf. Hij werd geboren op 1 maart 1944 in Rotterdam.

Scheepbouwer begon zijn carrière als econoom bij het Ministerie van Economische Zaken. Later bekleedde hij verschillende managementposities bij onder andere Heineken en Hunter Douglas voordat hij in 2001 werd benoemd tot CEO van KPN. Onder zijn leiding slaagde het bedrijf erin om zich te herstellen van een zware financiële crisis en uit te groeien tot een succesvolle speler op de telecommunicatiemarkt.

Scheepbouwer staat bekend als een pragmatische en resultaatgerichte bestuurder. Hij heeft zich tijdens zijn loopbaan vaak ingezet voor maatschappelijke doelen, waaronder de bestrijding van kinderprostitutie en de bevordering van ondernemerschap.

Vermogen Ad Scheepbouwer

Het vermogen van Ad Scheepbouwer wordt geschat op enkele tientallen miljoenen euro's. Hij is een van de rijkste mensen van Nederland en staat regelmatig in de Quote 500

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.