Wat zijn copy writers?

Wat zijn copywriters?


Copywriters zijn professionals die gespecialiseerd zijn in het schrijven van tekst, ook wel 'copy' genoemd, met als doel het overtuigen, informeren of engageren van een doelgroep.


Wat doen copywriters?


Copywriters schrijven verschillende soorten content, zoals reclameteksten, webcontent, nieuwsbrieven, sociale media berichten en meer. Hun doel is om de boodschap van een merk of organisatie effectief over te brengen en de lezers aan te zetten tot actie.


Wat is copywriting?


Copywriting is de kunst en het ambacht van het schrijven van overtuigende en aantrekkelijke tekst om specifieke doelen te bereiken, zoals het verkopen van een product, het promoten van een dienst, het informeren van het publiek of het opbouwen van merkbekendheid.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.