Betekenis: Tutorial

Wat is een Tutorial?

Een Tutorial is een set van instructies waarmee een gebruiker een bepaalde techniek of procedure kan leren (bijvoorbeeld in een SOP). Tutorials kunnen worden gebruikt om een nieuwe software te leren of om een bestaande techniek te verbeteren. Tutorials kunnen bestaan uit een document, een video, of een interactief programma waarmee gebruikers stapsgewijs een applicatie of techniek kunnen leren.