Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Mobile marketing

Wat is mobile marketing?

Mobile marketing is het gebruik van mobiele technologie, zoals smartphones, tablets en andere draagbare apparaten, om marketing- en reclameboodschappen te verzenden naar prospects en klanten. Het doel is om gebruikers te bereiken wanneer ze onderweg zijn en om een meer gerichte en persoonlijkere marketingervaring te bieden. Mobile marketing kan bestaan uit SMS-berichten, app-berichten, push-notificaties, mobiele banners, responsieve websites en mobile web-advertenties.

Wanneer word mobile marketing in gezet?

Mobile marketing wordt meestal gebruikt om doelgroepen te bereiken op momenten dat ze actief zijn op hun mobiele apparaten. Bijvoorbeeld, als een bedrijf een nieuwe aanbieding heeft, kan het een push-notificatie verzenden naar mobiele apparaten om klanten te laten weten over de aanbieding. Of als een bedrijf een nieuwe app wil promoten, kan het een mobiel banneradvertentie plaatsen op websites met mobiele content.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.