The Ecom Agency

Betekenis: Midjourney

Wat is Midjourney?

Midjourney is een voorbeeld van generatieve kunstmatige intelligentie die natuurlijke taaltekst kan omzetten in afbeeldingen. Midjourney kan verbluffende en overtuigende afbeeldingen creëren op basis van een eenvoudige tekstbeschrijving. In sommige gevallen hebben de afbeeldingen van Midjourney zelfs fotografie-experts voor de gek gehouden!

Waar word Midjourney voor gebruikt?

Midjourney vertrouwt op twee relatief nieuwe machine learning-technologieën, namelijk grote taalmodellen en diffusiemodellen. Een groot taalmodel helpt Midjourney eerst de betekenis van de door u ingevoerde woorden te begrijpen. Dit wordt vervolgens omgezet in wat een vector wordt genoemd, die u kunt beschouwen als een numerieke versie van uw opdracht. Uiteindelijk helpt deze vector bij het aansturen van een ander complex proces dat bekend staat als diffusie. Diffusie werd relatief recent populair, wat leidde tot vele verschillende AI-generator. In het diffusiemodel voegt de computer geleidelijk willekeurig ruis toe aan de trainingsafbeeldingendataset. Na verloop van tijd leert het om de oorspronkelijke afbeelding te herstellen door de ruis om te keren. Het idee is dat met voldoende training zo'n model in staat is om volledig nieuwe afbeeldingen te genereren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.