The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Lookbook

Wat is een lookbook?

Een lookbook is een visuele presentatie van mode- of productlijnen, die is ontworpen om klanten te inspireren en hen te helpen de producten beter te begrijpen en waarderen. Lookbooks kunnen in verschillende vormen bestaan, waaronder fotografie, video, digitale flipboeken en meer.

Lookbooks worden vaak door mode- en retailbedrijven gebruikt om hun productlijnen aan te kondigen en te presenteren, en om stijl- en modetrends te tonen. Ze worden ook vaak gebruikt als marketinginstrument om klanten te betrekken en hen te inspireren om producten te kopen. Lookbooks kunnen worden gedistribueerd via verschillende kanalen, waaronder de website van het bedrijf, sociale media, e-mailmarketing en meer.

Een effectieve lookbook moet visueel aantrekkelijk en informatief zijn, en de producten moeten in een context worden geplaatst die relevant is voor de doelgroep. Het is ook belangrijk dat de producten in de lookbook consistent zijn met de visie en het merkbeeld van het bedrijf.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.