The Ecom Agency blog

Betekenis: Huisstijl

Een huisstijl is een consistente verzameling afbeeldingen, typografie, kleuren, en stijlen die gebruikt worden om een bedrijf of organisatie te identificeren. Deze elementen worden samen gebruikt om bepaalde associaties met een bedrijf of organisatie te creëren, en om zich te onderscheiden van andere bedrijven of organisaties.

Logo en huisstijl ontwikkeling

Het ontwikkelen van een logo en huisstijl is een belangrijk onderdeel van het creëren van een professionele en herkenbare identiteit voor je bedrijf. Dit is ook waar je mee begint bij het maken van een Shopify webshop. Een goede huisstijl helpt je om je bedrijf te positioneren, je doelgroep Doelgroep aan te spreken en je merkwaarde te verhogen. Maar hoe kun je een effectieve huisstijl ontwikkelen? In deze blog gaan we dieper in op de stappen die nodig zijn om een sterk merk neer te zetten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.