Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Figma

Wat is Figma?

Figma is een webgebaseerde interfaceontwerptool waarmee gebruikers digitale ontwerpen kunnen maken, prototypen en delen. Het is populair geworden vanwege zijn collaboratieve functies en gebruiksvriendelijke interface.

Figma stelt ontwerpers in staat om samen te werken in real-time, wat betekent dat meerdere gebruikers tegelijkertijd aan hetzelfde ontwerp kunnen werken. Dit maakt het gemakkelijk voor teams om feedback te geven, samen te werken aan ontwerpen en snel beslissingen te nemen.

Met Figma kunnen gebruikers verschillende soorten ontwerpen maken, waaronder gebruikersinterfaces voor websites, mobiele apps en desktop-applicaties. Het biedt ook een breed scala aan tools en functies om ontwerpen te maken en te bewerken, zoals vector tools, raster tools, bovenliggende lagen, animaties en effecten.

Een van de belangrijkste voordelen van Figma is dat het cloudgebaseerd is, wat betekent dat gebruikers toegang hebben tot hun ontwerpen vanaf elke locatie en elk apparaat met internettoegang. Dit maakt het ook gemakkelijk om ontwerpen te delen en feedback te krijgen van klanten en belanghebbenden.

Kortom, Figma is een krachtige en gebruiksvriendelijke tool die ontwerpers helpt bij het maken en delen van digitale ontwerpen, en het is vooral nuttig voor teams die op afstand werken en moeten samenwerken aan ontwerpprojecten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.