Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Extranet

Wat is een extranet?

Een extranet is een private netwerk dat wordt gebruikt door een bedrijf of organisatie om informatie en bestanden met andere bedrijven of organisaties te delen. Het extranet maakt gebruik van internettechnologie, maar is veiliger dan het grote openbare internet

Waarvoor word een extranet vooral ingezet?

Een extranet wordt vaak gebruikt voor het delen van gegevens met klanten of partners, zoals het verstrekken van productinformatie, het geven van toegang tot documenten en het verstrekken van technische ondersteuning. Het kan ook worden gebruikt om informatie uit te wisselen met leveranciers of medewerkers, zoals het beheren van inventaris en het verstrekken van toegang tot bedrijfsinformatie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.