The Ecom Agency kennisbank

Betekenis: Mailbox

Wat is een mailbox?

Een mailbox is een digitale opslagplaats die is gekoppeld aan een e-mailadres en waarin alle ontvangen en verzonden e-mails worden bewaard. Deze opslagplaats kan worden beheerd via een e-mailprogramma of een webmailservice, waarbij je kunt inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Een belangrijk onderdeel van het beheer van je mailbox is het organiseren van je e-mails. Zo kun je bijvoorbeeld mappen aanmaken voor verschillende soorten e-mails, zoals werkgerelateerde e-mails of persoonlijke e-mails. Door je e-mails op deze manier te ordenen, kun je snel terugvinden wat je zoekt en voorkom je dat je door een enorme stapel e-mails moet zoeken om bijvoorbeeld een belangrijke e-mail terug te vinden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.