The Ecom Agency kennisbank

Betekenis: htaccess

Wat is htaccess ?

.htaccess is een configuratiebestand voor web servers die op Apache draaien. Het staat voor "hypertext access" en wordt gebruikt om de serverinstellingen te wijzigen op een per-directory basis. Dit betekent dat het .htaccess-bestand kan worden geplaatst in een specifieke directory op de server en van toepassing is op alle bestanden en subdirectories in die directory.

Met het .htaccess-bestand kunnen verschillende configuraties worden ingesteld, zoals het beveiligen van bepaalde mappen met een wachtwoord, het omleiden van bezoekers naar een andere pagina, het wijzigen van de standaardbestandsnaam van de startpagina, het instellen van MIME-types, het blokkeren van IP-adressen en nog veel meer.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.