Betekenis: Hreflang tag

Wat is  een Hreflang-tag?

Een hreflang-tag is een HTML-attribuut dat wordt gebruikt om aan zoekmachines te laten weten in welke taal en voor welk land een bepaalde webpagina is bedoeld. Dit helpt zoekmachines om de juiste versie van de pagina aan de juiste gebruiker te tonen, afhankelijk van de taal- en locatie-instellingen van die gebruiker. Het is vooral handig voor websites die inhoud in meerdere talen aanbieden of die zich richten op verschillende landen en regio's.