Triple Whale is dé oplossing voor problemen met Facebook of TikTok pixel tracking.
02 oktober 2022 

Triple Whale is dé oplossing voor problemen met Facebook of TikTok pixel tracking.

Weet je nog, in “the good old days”, toen het beheren van social media ad’s nog eenvoudig was? Voor de iOS 14.5 update kon je Facebook- en Instagramgebruikers nog tracken vanuit verschillende kanalen. Dit kon toen tot wel 28 dagen en kreeg je daarbij altijd een advertentiereport waar je op kon vertrouwen. Helaas is sinds begin 2021 online adverteren een stuk moeilijker geworden dankzij deze update.

Onlangs kwam het bedrijf Triple Whale op het pad van The Ecom Agency. Zij beloofde ons dat AL bovengenoemde problemen gefixt konden worden met één simpele tool. And boy, dat doen ze, en nog zoveel meer!

Benieuwd hoe Triple Whale ook een game changer gaat zijn voor jouw webshop? Lees dan snel verder!

Bron: Facebook

Waarom heb je Triple Whale nodig?

Heb jij een webshop en haal jij jouw sales voornamelijk uit advertenties? Dan is een winstgevende advertentiecampagne onmisbaar. Weten waar elke gespendeerde Euro naartoe gaat, is niet cruciaal voor een duidelijke ROI-berekening, maar ook om te weten welke ad en platform het beste werkt voor jouw doelgroep.

Dit is uiteindelijk belangrijk om het marketingdoel beter te begrijpen en je bedrijf nóg sneller en winstgevender op te schalen.

Helaas gaat dit niet altijd van een leien dakje. Bijna iedere e-commerce ondernemer loopt namelijk tegen de volgende zaken aan:

  1. Je moet vaak switchen tussen verschillende platforms om al je data te verzamelen.
  2. Alle data is als Chinees voor je.
  3. De iOS 14.5 update heeft impact op je bedrijf.

Al deze drie punten bij elkaar veroorzaakt chaos. Chaos in je bedrijf, hoofd uiteindelijk in je portemonnee. Want, hoe kun je ooit zelf een winstgevende campagne opzetten als je geen duidelijke cijfers kunt verzamelen uit je marketingcampagnes?

Gelukkig is er een hele simpele oplossing. Lees je mee?

Wat is Triple Whale?

Triple Whale is een relatief nieuwe e-commerce- en marketingoplossing wat bedrijven helpt met financiële, rapportage- en ROI-inzichten. Zij lossen alle ongemakken van je online marketingcampagne op via hun succesvolle tool.

Met deze tool krijg je alle data uit je marketingcampagnes binnen één oogwenk te zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nettowinst, ROAS, LTV en nog veel meer. Dit zie je eenvoudig in via de laptop op je internetbrowser, of via de mobiele app op je telefoon.

De startpagina van Triple Whale fungeert als een alles-in-één dashboard voor alle data en gegevens. Dit is heel handig, want anders zou je dit moeten vinden door te schakelen tussen talloze apps en tools.

5 belangrijke én onmisbare statistieken van Triple Whale

Dit zijn 5 belangrijke én onmisbare statistieken die worden weergegeven op de startpagina van Triple Whale:

  1. Nettowinst
  2. ROAS op verschillende webshops
  3. Facebook advertentie uitgaven & ROAS
  4. CTR en AOV op uw Google Analytics
  5. Verkoop en omzet per sessie, enz.

De online app en mobiele app zijn beide strak, basic en to the point ingericht. De software is geschikt voor elk e-commerce bedrijf en wordt momenteel gebruikt door tal aan organisaties met een jaarlijkse omzet variërend van €30k tot €20M.


Hoeveel kost Triple Whale?

Triple Whale volgt een vrij transparant prijsmodel dat verschilt op basis van je omzet en het plan dat je hebt gekozen.

Dus, als je laatste 12 maanden bruto omzet onder de €1 miljoen valt, dan kun je beginnen met €100 per maand. Hiermee genieten je van het voordeel van een geïntegreerd dashboard dat je gegevens voor je visualiseert en rapporten genereert die gemakkelijk te begrijpen zijn.

Als je behoefte hebt aan meer duidelijkheid en geavanceerde zakelijke inzichten, kun je ook één of meerdere add-on’s aanschaffen. Dit begint bij €300 per maand. Hiermee krijg je toegang tot de Triple Pixel of Creative Cockpit voor nog beter overzicht op je marketingcampagne.

Korting!

Als je je nu aanmeld bij Triple Whale en life-time wilt besparen op de maandelijkse kosten hiervan, kun je de code "THEECOMAGENCY15" of DEZE KORTINGSLINK gebruiken. Hiermee bespaar je levenslang 15% op elke factuur!🙌

Daarnaast krijg je van Triple Whale altijd 3 maanden garantie. Ben je niet tevreden met de tool? Dan krijg je je geld terug.

Wil je liever eerst een demo zien voordat je overgaat tot aankoop? Dan zijn de medewerkers van Triple Whale altijd beschikbaar voor een 1-op-1 videocall om je alle voordelen van de tool te laten zien!

Case studies

Nu hoor ik je denken.. “Hoe weet ik nou zeker dat deze tool mij écht gaat helpen bij mijn webshop?“

Voor deze vraag hebben wij, speciaal voor jou, een aantal case studies op een rijtje gezet:

Daarnaast delen wij hieronder ook nog een van onze eigen wekelijkse resultaten uit onze TikTok campagnes. Je ziet dat er vanuit de Triple Whale pixel een ROAS van meer dan 3 x zo hoog wordt gemeten en een aantal orders van bijna 3 x zo hoog. We hebben de data in Shopify vergeleken en de 10 orders die TikTok ads zelf laat zien vanuit de ads manager die matchen hier totaal niet mee. Gelukkig kunnen we makkelijker schalen door het gebruik van Triple Whale.


Slot

Triple Whale is een eenvoudige, goed ontworpen oplossing voor e-commerce ondernemers die op de hoogte willen blijven van alles wat er in hun bedrijf gebeurt. Triple Whale centraliseert alle gegevens die je nodig hebt om marketingbeslissingen te nemen op één plek, zonder dat je hoeft te springen tussen verschillende tabbladen en tools.

Naarmate Triple Whale groeit, is het bedrijf altijd bezig met het ontwikkelen van de nieuwste tools. Zij doen er alles aan om jou meer inzicht te geven binnen jouw bedrijf en marketingcampagnes. Dit, samen met de uitgebreide rapportages, voorspellende analyses en trackingmogelijkheden van Triple Whale, maakt dat de tool zéker de overweging waard is.

Wil je Triple Whale zelf proberen? Vergeet dan niet de code “THEECOMAGENCY15” te gebruiken voor levenslang 15% korting op je abonnement!


Over de schrijver